Gyümölcsös ízek

A Nakhla vízipipa dohány gyümölcsös ízei szerte a világon ismertek és talán a legnépszerűbbek. Most rengeteg ízből egy pár mondatos leírást mutatom, hogy legyen elképzelésed a gyümölcsös ízű dohányokról. Ne feledjük, hogy minden külön márkának megvannak a nagyon jól eltalált és a kevésbé jó ízek. Azonban ezek függenek minden külön személy ízlésétől.Az itt leírtak az általános véleményeket fedik.

Nakhla Fakhfakhina citrom:  Nagyon finom, karakteres íze van, bár nem egyértelműen citrom. Inkább valamilyen illatosítónak az illatára emlékeztet. Nekem nagyon ízlett, ajánlom!

Kétalma:  Finom! Erős ánizs íze van, de mégis finom. Túltöméssel értem el a legjobb ízét, de a hagyományos töméssel is elnyerte a tetszésemet.

Klasszikus eper:  Nem volt erős íze, amikor szívtam, de jól kivehető volt az az epres-tejes íz. Teljesen olyan íze volt, mint az epres töltelékkel ellátott cukornak. Nekem nagyon ízlett. Natúr dohánnyal keverve egyszerűen mennyei volt.

El Nakhla cseresznye: Na ez olyan dohány, ami nekem nem jött be. Sokan mondták, hogy rossz csomagot fogtam ki, mert szerintük ez nagyon finom. Nem tudom,  olyan érzés volt miközben szívtam, mintha műanyag zacskót tuszkolnának le a torkomon, emellett műanyag íze is volt. Majd ha lesz lehetőségem, biztos kipróbálok egy új dobozzal belőle.

Mizo szőlő: Finom íze van, ha próbáltad a Coldrex meghűlés elleni italát, akkor talán tudod, milyen íze lehet, mert szerintem egy az egyben olyan.  Meggyőzött.  Édes és savanyú egyszerre játszik benne.

Mizo cseresznye: Nagyon finom, ez a kedvencem ebből a termékcsaládból.  Kicsit savanyú, kicsit édes, pont jó. Olyan, mint a zselével töltött cukorka. Nagyon ajánlom!

Mizo barack: Finom! Ez sem igazi karakteres barack, nem egyértelmű, hogy ez a barack gyümölcs. Inkább édes, kicsit mosószeres íze van, de emellett nagyon ízletes.

Mizo menta: Na ez az a menta, amit el tudtam magában szívni. Ha túl sok hőt kap, akkor elkezdi kicsit szekírozni a torkod, de amúgy kellemes, erős menta íze van. Aki kedveli a menta növényt, az ezt a dohányt sem fogja megvetni. Keverésekhez igazán jó.

Mizo alma: Erős ánizsos íze van. Én nem igazán szeretem az ilyen dolgokat, szóval nekem nem igazán ízlett, de nem is mondom rá azt, hogy rossz. Mindenkinek más az ízlése, ezért azt mondom, próbáld ki és utána eldől, megszereted-e vagy sem.

Mizo dinnye: Nagyon jó, egyértelműen dinnyés cukorka ízű dohány. Édes – kifejezetten édes -, de mégis nagyon finom. Pici mentával keverve ízorgazmus!

Mizo guava: Inkább nekem valami virág illatára hasonlít, de emellett kicsit savanykás, finom dohány. Aki nem szereti az ilyen érdekesebb ízeket, annak biztos nem fog tetszeni. Citrusos ízvilág jellemzi, nekem bejött.

El Basha eper – Finom, kicsit csokis beütéssel rendelkezik.  Nem túl édes, de mégis nagyon finom.

Nakhla Fakhfakhina rózsa – Finom, nem túl tömény, édes rózsa íz. Több márkából szívtam már, csak a Serbetli rózsa előzi meg. Nagyon ajánlom, munka után kikapcsolódós.

Nakhla Fakhfakina: Olyan, mint egy átlagos vegyes gyümölcs. Kicsit tutti-frutti rágó íze van, de emellett néha néha ki lehetett venni egy kiwit, vagy egy kis ananászt. Illata nagyon jó, pillanatok alatt finom illatot áraszt a házban.

Nakhla Sárgadinnye:  Ennek a dohánynak eléggé mű sárgadinnye íze volt. Mézes-sárgadinnyés cukorka íze volt, bár még nem kóstoltam sárgadinnyés cukrot, de mellette ott volt az a cukorkás íz.

Nakhla dinnye: A kedvenc nakhla dohányom! Fantasztikus édeskés íze van, sokkal jobb mint a Mizo dinnyének, a Masah-ról nem is beszélve! Illata is nagyon kellemes.

Nakhla banán: Illatra és ízre olyan, mint az olvadós-rágó szerűség. Finom, de nekem nem volt elég karakteres íze. Mondjuk a banánnak sincs olyan erőteljes íze, de ez a dohány nem igazán volt élethű, pedig a Nakhla veretlen az élethű ízek kategóriájában.

Nakhla barack: Finom illat, annál is finomabb, majdnem hogy teljesen élethű íz. Nagyon finom, ezt is csak ajánlani tudom, bár kicsit édesebb a kelleténél, de így is el lett találva!

Nakhla narancs: Nagyon élethű (de tényleg!) narancs íze volt. Nagyon szeretem, ez is kifejezetten olyan dohány, ami kellően savanyú és emellett kellően édes is. Pont jól kiegészítik egymást, emellett is nyugodtan lehet pihenni, relaxálni.

Nakhla sárgabarack: Romlott barack íze volt. Nem sárgabarack, hanem az a megposhadt őszibarack, borzalmas volt. Lehet ez is egy rossz doboz volt, de nagyon nem ízlett.

Nakhla Mango: Nem kóstoltam még a gyümölcsöt, így nem tudom hozzá hasonlítani. Édes íz, de fenomenális. Sajnálom, hogy csak 50g volt belőle.

Nakhla Margarita: Ez a margarita koktélos ízű dohányuk. A koktélt nem kóstoltam, de ez az íz nyárra tökéletes, frissítő hatást ad. Finom volt!

Nakhla alma: Nagyon erős, ánizsos ízű, az elején nem is tetszett. Miután állt egy kicsit, sokkal finomabb lett, de emellett az ánizs megmaradt. Azoknak ajánlom, akik szeretik az ilyen erős ánizsos ízeket.

El Basha kétszőlő: Nagyon finom, muskotályos íze van. Inkább a kék szőlő dominál, hasonló az eset itt is, mint a Mizo szőlőnél.

El Basha rózsa: Nem ízlett annyira, mint a Fakhfakhina. Sokkal töményebb és kilométerekkel édesebb íze volt. Finom volt, de nem az ízvilágom.

Nakhla Fakhfakhina narancs: Finom, fanta narancsleves íze volt egy az egyben, de azért valami miatt jobban ízlett a sima narancs.

Nakhla Klasszikus vegyesgyümölcs: Olyan volt, mintha én itthon saját kezűleg kevertem volna össze ananászt és banánt. Más ízt nem is éreztem, de volt egy kis tejes beütése. Összegezve végül is finom.